διόρθωση ταχύτητας site

A-επιπέδου (90+) Ταχύτητα

Content above-the-fold, πόροι εκτός οθόνης επισκέπτη που δε φορτώνονται σύμφωνα με τις απαιτήσεις Google Core Web Vitals, απαραίτητο στο SEO από το 2021.

 

 

Διόρθωση λαθών Search Console

 

Διόρθωση λαθών Search Console

Γρήγορη ευρετηρίαση, Sitemaps, Spam Backlinks, Λάθη Ταχύτητας, Structured Data (Schema Markup), Λάθη Layout.

 

 

Google Maps

Google Maps

Τοποθετεί την επιχείριση στο Top 3 του Google Maps listings που εμφανίζονται σε κινητά και desktop.

 

 

Video SEO

Video SEO

Μην περιμένετε πότε θα βγείτε στην πρώτη σελίδα. Βγάλτε βίντεο στα πρώτα αποτελέσματα του YouTube με link που οδηγεί στη σελίδα σας.

 

 

 

Πως θα βγω στην πρώτη σελίδα;

Έχετε σήμερα τη δυνατότητα να βγάλετε τις σελίδες σας στα πρώτα εθνικά αποτελέσματα αναζήτησης. Ξεκινήστε το project και δώστε μερικές εβδομάδες για να φανούν οι αλλαγές στην κατάταξη. Συνήθως απαιτούνται από μερικές εβδομάδες έως και 6 μήνες στις εξής περιπτώσεις: 1. Τρέχουμε πολλές σελίδες με λέξεις-κλειδιά, 2. Η ιστοσελίδα του πελάτη είναι αρκετά νέα, 3. Υπάρχει ήδη αρκετός ανταγωνισμός στο αντικείμενο. Μετρώ πάνω από 10 χρόνια στο SEO και έχω μια επιτυχημένη μέθοδο που δίνει θέσεις πρώτης σελίδας στην αναζήτηση: Google Search, Google Maps, και YouTube.

 

Προώθηση Ιστοσελίδων σε εθνικό ή τοπικό επίπεδο

Το SEO είναι μια δωρεάν πηγή traffic, με την έννοια ότι βρίσκεται εκεί διαθέσιμη και όλοι μπορούν να την εκμεταλλευτούν, σε αντίθεση με τις διαφημίσεις που έχουν χρέωση. Βέβαια, για να καταφέρει να βγάλει κάποιος αποτελέσματα πρώτης σελίδας και να τα διατηρήσει χρειάζονται ξεχωριστές ικανότητες που είναι πολύ ανώτερες από όλες τις επιλογές που έχει ένας ερασιτέχνης. Κι αυτό γιατί βλέπω καθημερινά ερασιτέχνες να προσπαθούν μήνες κι άλλοι χρόνια να τα καταφέρουν μόνοι τους για να γλυτώσουν χρήματα, χωρίς αποτέλεσμα. Αν είχαν δουλέψει με έναν επαγγελματία θα είχαν διαφορετικά αποτελέσματα. Η σωστή επιλογή του επαγγελματία μέσα από το σωρό των "δήθεν" είναι το πιο σημαντικό βήμα.

Γιατί είναι σημαντικές οι θέσεις της πρώτης σελίδας; Γιατί κανείς δεν κοιτά στη δεύτερη. Οι περισσότεροι μάλιστα προτιμούν την πρώτη πεντάδα. Η διαφορά στις επισκέψεις σε τόσο ψηλές θέσεις με τις χαμηλές είναι εκθετική. Πέρα από τις θέσεις χρειάζεται και μια πολύ καλή περιγραφή και τίτλο της σελίδας ώστε να προσελκύσει τα κλικς.

Αναφορικά στο τι μπορώ να κάνω, έχω μια μέθοδο που λειτουργεί ανεξαρτήτως αγοράς, γλώσσας, τοποθεσίας κλπ. Δε χρησιμοποιώ "αθέμιτες" τακτικές π.χ. spam, black hat tactics, automation software, ή PBNs γιατί δεν έχουν αποτέλεσμα και καταστρέφουν τις ιστοσελίδες (διαβάστε περισσότερα στο σχετικό άρθρο μου - γραμμένο στα αγγλικά). Αφήστε τους ανταγωνιστές σας να προσπαθούν απελπισμένα με τέτοιες τακτικές και δείτε τι σημαίνει να δουλεύει σωστά η προώθηση ιστοσελίδων. Ξεκινήστε σήμερα.

 

 

Ποιο είναι το κόστος του προγράμματος;

Το κόστος είναι 300 ευρώ το μήνα. Αν η σελίδα σας είναι στα 50 πρώτα αποτελέσματα συνιστώ να μείνετε στο πρόγραμμα τουλάχιστον για 3 μήνες. Αν δε βρίσκεται στα πρώτα 50 θα χρειαστεί να μείνετε στο SEO πρόγραμμα για τουλάχιστον 6 μήνες.

 

 

 

Προώθηση Ιστοσελίδων

Page location: Home / Core Web Vitals και SEO

Sitemap: Sitemap

<