Γρήγορο πακέτο Woocommerce

 

Το μόνο Woocommerce με 90+ ταχύτητα. Αγοράστε το πακέτο μαζί με τα απαραίτητα plugins που χρειάζονται οι ελληνικές επιχειρήσεις χωρίς τα γνωστά προβλήματα ταχύτητας του Woocommerce και φουλ υποστήριξη.
Απλά τρέχετε το πακέτο αυτόματης εγκατάστασης που χρειάζεται μόνο λίγα λεπτά.

 

Σημειώστε ότι τα περισσότερα plugins είναι πληρωτέα. Συνεπώς, γλιτώνετε χρήματα και χρόνο που απαιτείται για έρευνα των πιο κατάλληλων. Τα plugins μας είναι 100% λειτουργικά με πληρωμένη συνδρομή για ένα έτος.

Εκτός των παραπάνω είναι δοκιμασμένα σε περιβάλλον ελληνικής επιχείρισης και δε χρειάζονται αλλαγές ή παραμετροποίηση καθώς λειτουργούν αμέσως μετά την εγκατάσταση του πακέτου!

 

Τι περιλαμβάνει το πακέτο:

1. Προεγκατεστημένα 20+ plugins που συστήνονται για την ελληνική επιχείριση καθώς διευκολύνουν λειτουργίες όπως αποθήκη, πληρωμές, ΤΚ κλπ. Όλα τους με πληρωμένη συνδρομή ενός έτους και δοκιμασμένα σε περιβάλλον μεγάλης ελληνικής επιχείρισης λιανεμπορίου, δεν έχουν bugs, και παίζουν αμέσως μετά την εγκατάσταση.

2. Ένα βασικό δωρεάν θέμα (template) που μπορείτε να παραμετροποιήσετε κατά το δοκούν, και το βασικότερο - να αρχίσετε να δουλεύετε αμέσως το κατάστημα.

3. Προεγκατεστημένες ρυθμίσεις για τη μέγιστη ταχύτητα. Δε χρειάζεται να βρείτε κάποιον εξειδικευμένο προγραμματιστή, δε χρειάζονται επιπλέον ρυθμίσεις. Γλιτώνετε το μεγάλο πονοκέφαλο του Woocommerce που, δυστυχώς, βαλτώνει χιλιάδες καταστήματα στην Ελλάδα με ταχύτητα σαλιγκαριού. Σημειώστε ότι ο νέος αλγόριθμος Google, επιβραβεύει τα γρήγορα καταστήματα (περισσότερο traffic) και αναγκάζει τα αργά να δαπανούν πολλά χρήματα. Επιπλέον, οι διαφημίσεις Google είτε δεν παίζουν σε αργά καταστήματα είτε αυξάνουν δραματικά το κόστος/κλικ. Το πακέτο εξαλείφει όλα τα ανωτέρω μειονεκτήματα καθώς δεν απαιτεί καμία επιπλέον ρύθμιση ούτε αμοιβές σε προγραμματιστές που υπόσχονται συχνά γρήγορα καταστήματα, αλλά σπάνια το πετυχαίνουν (μικρότερο ρίσκο και κόστος).

4. Το πακέτο έρχεται με δωρεάν ανέβασμα 30 προϊόντων. Για ανέβασμα περισσότερων προϊόντων το κόστος είναι 30 ευρώ/ώρα. Το ανέβασμα γίνεται από πολύ έμπειρο χειριστή Woocommerce. Για εκπαίδευση στις λειτουργίες/παραμετροποίηση του καταστήματος μέσω Skype/Τeamviewer/Anydesk το κόστος είναι πάλι 30 ευρώ/ώρα.

5. Δυνατότητα εγκατάστασης Payment Gateway (ελληνικές τράπεζες, κάρτες, Paypal κ.ά). Για την εγκατάσταση συστήματος πληρωμών το κόστος είναι 50 ευρώ/ώρα και γίνεται από πολύ έμπειρο χειριστή Woocommerce. Για εκπαίδευση στην εγκατάσταση του συστήματος πληρωμών μέσω Skype/Τeamviewer/Anydesk το κόστος είναι πάλι 50 ευρώ/ώρα.

6. Απαιτούμενος χρόνος εγκατάστασης: Λίγα λεπτά (για αυτόματη εγκατάσταση πακέτου). 4 εβδομάδες για ανέβασμα προϊόντων, εγκατάσταση συστήματος πληρωμών, εκπαίδευση κλπ. Ζητήστε πληροφορίες .