Γρήγορο Woocommerce

 

Ταχύτητα Woocommerce 90+ (mobile)

ταχύτητα woocommerce mobile

 

Το μόνο Woocommerce με 90+ ταχύτητα. Αγοράστε το πακέτο μαζί με τα απαραίτητα plugins που χρειάζονται οι ελληνικές επιχειρήσεις χωρίς τα γνωστά προβλήματα ταχύτητας του Woocommerce και με φουλ υποστήριξη.
Απλά κατεβάζετε το πακέτο αυτόματης εγκατάστασης που χρειάζεται μόνο λίγα λεπτά και έχετε ένα πλήρως λειτουργικό και γρήγορο κατάστημα. Στο επόμενο βήμα θα κάνετε εισαγωγή προϊόντων.

 

Σημειώστε ότι τα περισσότερα plugins που χρειάζεται ένα κατάστημα είναι πληρωτέα. Συνεπώς, γλιτώνετε χρήματα καθώς και το χρόνο που απαιτείται για να βρείτε τα πιο κατάλληλα. Τα plugins μας είναι 100% λειτουργικά (ίδια με όσα βρίσκονται στο Wordpress κατάλογο) και με πληρωμένη συνδρομή για ένα έτος.

Εκτός των παραπάνω είναι δοκιμασμένα σε περιβάλλον ελληνικής επιχείρισης και δε χρειάζονται αλλαγές ή παραμετροποίηση καθώς λειτουργούν αμέσως μετά την εγκατάσταση του πακέτου!

 

Τι περιλαμβάνει το πακέτο:

1. Προεγκατεστημένα 20+ plugins που προτείνονται για ελληνική επιχείριση με λειτουργίες όπως αποθήκη, πληρωμές, ΤΚ κλπ. Όλα τα plugins δίνονται με πληρωμένη συνδρομή ενός έτους και δοκιμάζονται καθημερινά σε περιβάλλον μεγάλης ελληνικής επιχείρισης λιανεμπορίου, δεν έχουν bugs, και παίζουν αμέσως μετά την εγκατάσταση.

2. Ένα βασικό δωρεάν θέμα eshop (template) που μπορείτε να παραμετροποιήσετε άμεσα και να αρχίσετε να δουλεύετε αμέσως το κατάστημα.

3. Προεγκατεστημένες ρυθμίσεις για τη μέγιστη ταχύτητα 90+. Το πακέτο δε χρειάζεται εξειδικευμένο προγραμματιστή, ούτε επιπλέον ρυθμίσεις. Γλιτώνετε το μεγάλο πονοκέφαλο του Woocommerce με τις απελπιστικά αργές (επιχειρηματικά σφάλματα) ταχύτητες που έχουν όλα τα καταστήματα στην Ελλάδα. Για να έχετε traffic μετά τις αλλαγές Google εντός 2021 (αλγόριθμος ταχύτητας) θα πρέπει να έχετε γρήγορο Woocommerce, ένα project της τάξης των 500-1500 ευρώ αν το δώσετε σε προγραμματιστή (δύσκολο να το παραδώσει με ταχύτητα 90+). Αν τρέχετε διαφημίσεις δε θα παίζουν σε αργά καταστήματα ή θα έχετε μηνύματα ότι είναι αργές και σίγουρα, θα αυξάνουν δραματικά το κόστος/κλικ γιατί τρέχουν πάνω σε αργό κατάστημα. Το πακέτο εξαλείφει όλα τα ανωτέρω μειονεκτήματα καθώς δεν απαιτεί καμία επιπλέον ρύθμιση ούτε αμοιβές σε προγραμματιστές.

 

Ταχύτητα Woocommerce 90+ (desktop)

ταχύτητα woocommerce desktop

 

4. Το πακέτο έρχεται με δωρεάν ανέβασμα 30 προϊόντων. Για ανέβασμα περισσότερων προϊόντων το κόστος είναι 30 ευρώ/ώρα. Το ανέβασμα γίνεται από πολύ έμπειρο χειριστή Woocommerce. Για εκπαίδευση στις λειτουργίες/παραμετροποίηση του καταστήματος μέσω Skype/Τeamviewer/Anydesk το κόστος είναι πάλι 30 ευρώ/ώρα.

5. Δυνατότητα εγκατάστασης Payment Gateway (ελληνικές τράπεζες, κάρτες, Paypal κ.ά). Για την εγκατάσταση συστήματος πληρωμών το κόστος είναι 50 ευρώ/ώρα και γίνεται από πολύ έμπειρο χειριστή Woocommerce. Για εκπαίδευση στην εγκατάσταση του συστήματος πληρωμών μέσω Skype/Τeamviewer/Anydesk το κόστος είναι πάλι 50 ευρώ/ώρα.

6. Απαιτούμενος χρόνος εγκατάστασης: Λίγα λεπτά (για αυτόματη εγκατάσταση πακέτου). 4 εβδομάδες για ανέβασμα προϊόντων, εγκατάσταση συστήματος πληρωμών, εκπαίδευση κλπ. Ζητήστε πληροφορίες .

 

Page location: Home / Γρήγορο Woocommerce

Sitemap: Sitemap