Σπρώξε το Elementor σε επίπεδο 90+ ταχύτητας ασχέτως effects, external scripts, chat widgets. Τίποτα δε θα το καθυστερεί πια.

Αποτελέσματα με Elementor

 

 

Γρήγορο site με Elementor 90+ (mobile)

ταχύτητα elementor mobile

 

Είτε έχετε ένα απλό Elementor site, είτε Elementor+Woocommerce μπορείτε να πιάσετε 90+ ταχύτητα.

Page builders όπως το Elementor είναι προβληματικά για αύξηση ταχύτητας. Από δουλειές σε sites πελατών έχω μετρήσει ότι το Elementor μπορεί να κόψει 20-60 πόντους από την ταχύτητα. Παλιότερα, συνήθιζα να κάνω rebuild τα sites. Σήμερα έχω μέθοδο που κρατάει το Elementor και βγάζει άνετα 90+ ταχύτητα.

Φυσικά βοηθάει να μην υπάρχουν πολλά plugins εγκατεστημένα.

 


Faster Elementor

Add to cart

 

 

Τι περιλαμβάνει:

1. Server optimization/caching. Με αρρύθμιστο server και περιορισμένους πόρους δεν φτάνει στη μέγιστη ταχύτητα. Αρρύθμιστος server σημαίνει κόψιμο ταχύτητας της τάξης του 1.5 έως 4 δευτερoλέπτων. Επίσης, το managed hosting αφήνει λίγα περιθώρια επιτάχυνσης του επειδή κόβει την πρόσβαση στις απαραίτητες ρυθμίσεις. Για το καλύτερο αποτέλεσμα απαιτείται φουλ cPanel ή Plesk hosting.

2. Διόρθωση CSS/JS σφαλμάτων. Σχετίζονται με την εμπειρία του επισκέπτη UX (mobile/desktop) και ταχύτητα (sites με σφάλματα UX παίρνουν χαμηλή βαθμολογία στα εργαλεία ταχύτητας).

3. Σύμπτυξη/Καθυστέρηση CSS/JS. Καθάρισμα των άχρηστων CSS classes και JS modules. Μειώνει το μέγεθος CSS έως και 96%. Τα υπόλοιπα JScripts που δε χρησιμοποιούνται στις σελίδες πρέπει να φορτώνονται καθυστερημένα.

4. Διαχείριση γραμματοσειρών με τρόπο που να μην εμποδίζουν την ταχύτητα.

5. Διαχείριση εικόνων (lossless compression), not found elsewhere. Η μέθοδος είναι 100% χειροκίνητη δύο σταδίων χωρίς τη χρήση plugin. Mειώνει το μέγεθος αρχείου των εικόνων έως 78%. Με αυτόν τον τρόπο διατηρείται το αρχικό αποτέλεσμα χωρίς να χάνεται η ποιότητα.

6. Διαχείριση εξωτερικών scripts όπως Facebook, Analytics, Google Ads, chat widgets, tracking scripts κλπ.

ταχύτητα elementor

 

Page location: Home / Γρήγορο site με Elementor

Sitemap: Sitemap